Wiesner Edit coach

2000 óta foglalkozom coachinggal, amelyet a közgazdasági tanulmányok után pszichológiai érdeklődésem miatt fedeztem fel. Rövid pszichológiai tanulmányaim megtanítottak, hogy az előremutató beszélgetésekhez más szemléletre és eszközökre van szükségem. Tranzakció analízis többféle vállfaját és irányát, NLP –t és Ericksoni hipnoterápiát tanultam, természetgyógyászati módszertanok, addiktológia és családterápia mellett. A coachingnak több amerikai és európai iskoláját kijártam, mediációt, facilitálási módszertanokat és renszerállítást tanultam, mire 2004-ben a vállalati, vezetői pozícióm feladását elhatároztam. Már coachként 2006-tól felsővezetők kiválasztásában és fejlesztésében is részt vettem egy nemzetközi tanácsadó szervezet profilozójaként és C/DC tanácsadójaként.
Azok a nem elméleti képzéseim, amelyekben a gyakorlat elvárt volt, felbátorítottak, hogy vállalati vezetői munkám mellett már privát coachként ügyfeleket vállaljak. Ez volt az a gyakorlatom, valamint a vállalati és NON-profit vezetői hátterem ami miatt 2004-től alkalmaznak nagyvállalati vezető coachként és belső coachok kiképzőjeként. A kezdetek óta aktív vagyok privát coachként. Az ügyfeleim vállalkozói, vállalati és non-profit vezetői körből kerülnek ki, számukra magánéleti, élet-váltásaikhoz, kiégésükhöz és vezetői dilemmáikban állok coachként rendelkezésre.
2005-ben indítottam el a lemma-coach iskolát, és a saját tapasztalatom alapján, új ügyeim élményeivel, megértéseivel képzőként az önismereti és szakmai önismereti munkát hangsúlyozom. Kollégáimnak a gyakorlatokon keresztűl, a játékos, színes eszközök átadásával az élményadó coaching munkát és coach életszemléletet képviselem.