Elindulni coachként program

Vállalkozást segítő folyamatok coachoknak

2004 volt mire oda mertem hagyni vállalati karrieremet és fizetésemet, hogy elindítsam coaching vállalkozásomat. A váltás mögötti ígéret a szabadabb, saját munkaidőbeosztásos élet, egy nyugodtabb, mert főnököktől és munkatársaktól függetlenül működő élet volt.
A váltásról számomra kiderült, hogy ennél sokkal több szempontot kell mérlegeljek és még mielőtt a szabadságot és függetlenséget megtapasztalhatnám, még nagyon sok bukdácsoláson, próbálkozáson és vállalkozói kihíváson kell átessek.

Az elmúlt 15 évben, mióta coachként és coach képzőként is saját praxis kellett építsek, számos technikát, elvet és eszközt megtanultam. Ezeket a technikai tudásokat számos egyéni és csoportos folyamatban, legjobb tréneri, coach tudásom szerint adtam tovább hallgatóimnak.
A technikák, online marketing stb. tudások fontosak, mégis a legfontosabb megértésem, hogy amikor praxis indításon gondolkodik valaki, akkor speciálisan is beragasztja, ha nem érzi, hogy ő milyen témával érezné jól magát nem tudja, hogy mit jelentene egy vállalkozást vinni valamifajta társadalmi vélt vagy valós elvárások szerint gondolja, hogy pontosan csinálnia kéne a szakmát, a vállalkozás marketingjét, stb. nem érzi, hogy a coach munkára már alkalmas lenne (talán majd további többszáz óra mindenféle irányultságú tanulmány után) soha nem volt vállalkozó, tele van hiedelmekkel a pénzhez való viszonya zavaros, nem hiszi, hogy a coachingból meg lehetne élni ill. hogy a tevékenységért pénzt lehet kérnie egyedül van a praxisában

Annak idején – bár vállalkozói családból jövök – a legtöbb korlátozó hiedelmet, amivel a sikeres vállalkozói életútat megakadályozható, magamban hordoztam. A változásokat először magamon kellett végigvigyem, hogy utána a többieknek hiteles segítője legyek. Azóta egyéni folyamatokban és egymást segítő csoportos folyamatokban csoportokban segítem a vállalkozókat, indulásukat elhatározott coachokat.

Miről szól a folyamat?

  • Önismereti munka (célok, motiváció, már ismert eszközök)
  • Lehetséges témák, specializáció
  • Piaci ismeretek, piackutatás
  • Bemutatkozás, profil
  • Marketing, szociális media eszközök
  • Vállalkozási stratégia
  • Saját folyamat és mások folyamataiban mastermind csoportmunka
  • Forró székezés

A folyamat
Kétheti ritmusban csoportos zoomos folyamatok, kiscsoportos élő munka, folyamatos házifeladatok

Az 5 hónapos folyamat díja: 100.000 Ft
Jelentkezés: can i buy generic Lyrica